Nest Natuurinclusief logo - wit met vogel

Ons team bestaat uit allerlei vogels met een bouwhelm: experts die allemaal willen bijdragen aan biodiversiteit en het vergroenen van de gebouwde omgeving.

Maar: wie zijn de mensen van Nest? En waarom doen ze wat ze doen? Neem een kijkje in onze Nestkast!

even kennismaken..

Welkom in onze Nestkast!​​

Het team van Nest bestaat uit experts die allemaal willen bijdragen aan biodiversiteit en het vergroenen van de gebouwde omgeving. Dat doen ze vanuit een achtergrond als ecoloog, bioloog en expert in de gebiedsontwikkeling. Deze combinatie – samen met onze ervaring in natuurinclusieve projecten – maakt ons vrij uniek, al zeggen we het zelf 😉.

Als je ons om advies vraagt, delen we onze kennis graag met jou. Maar we houden niet zo van theoretisch en abstract: we maken het juist graag heel concreet en inspirerend. Zodat jij onze kennis in de praktijk (én in de natuur) kunt brengen. Want dat is waar we het uiteindelijk allemaal voor doen!

Ingrid Sloots - Nest Natuurinclusief bouwen en ontwerpen

Ingrid Sloots

Ambassadeur Natuurinclusief Bouwen | Eigenaar Nest

Ingrid maakt concreet hoe een project natuurinclusief kan worden. Ze koppelt graag feiten en data aan creativiteit en ontwerpen om tot passende oplossingen met maximale impact op de leefomgeving te komen. Daarbij worden koppelkansen met klimaatadaptatie en een verbeterde leefomgeving voor mens en dier centraal gesteld. Ingrid is eigenaar van Nest.

Tim Tabak

Tim Tabak

Natuurinclusief Adviseur Projecten en Gebiedsontwikkeling

Tim heeft brede ervaring met duurzame thema’s binnen gemeentes. Als natuurinclusief adviseur zorgt hij dat de ambities van een project concreet worden gemaakt en uitgevoerd worden. Naast zijn werk volgde hij een opleiding tot ecologisch tuinontwerper en is hij graag in de natuur te vinden.

Veerle Herzberg Nest Natuurinclusief

Veerle Herzberg

Ecoloog en Natuurinclusief adviseur

Veerle werkte eerder als ecoloog bij BAM en heeft daar veel ervaring met natuur in bouwprojecten opgedaan. Met haar ecologische opleiding in Engeland en werkervaring bij verschillende ecologisch adviesbureaus brengt ze inhoudelijke, ecologische kennis en creativiteit aan tafel in ieder project.

Irma Dekker - ecoloog

Irma Dekker

Ecoloog en Natuurinclusief adviseur

Irma deelt haar ecologische kennis, voert locatie-analyses uit en geeft advies op het gebied van natuurinclusief ontwerpen. Ze was eerder werkzaam bij Gemeente Rotterdam als ecologisch adviseur voor bureau Stadsontwikkeling en adviseur ecologie en milieu bij Rho.

Eleni Theodoridou

Eleni Theodoridou

GIS expert

Eleni werkt de mogelijkheden van digitale kaarten uit om het proces van natuurinclusief ontwikkelen en bouwen te ondersteunen en te versnellen.

Stef de Horde

Landschapsarchitectuur, biodiversiteit en design

Met een studie Landscape architecture, een minor Biodiversiteit en veel affiniteit met vormgeving en web development is Stef een enorme aanwinst in het team van Nest waar hij zorgdraagt voor de visualisatie van onze adviezen, web design en social media.

Sieb Gutker de Geus

bioloog & ecologisch onderzoeker

Sieb heeft een specialisatie op het gebied van soortenkennis en relaties tussen organismen en hun leefgebied. Niet alleen de natuur is altijd opzoek naar een balans. Ook in het werkveld vindt hij dit van groot belang. Zijn communicatieve vaardigheden dragen bij aan deze balans en zorgen ervoor dat processen in het werkveld secuur verlopen.

Harmen Verboom

Ecoloog en Filosoof

Harmen is  een ervaren ecoloog en opgeleid in Toegepaste Biologie. Hij is mede-eigenaar van ecologisch onderzoeksbureau Teia waar zijn zo’n 90 veldonderzoekers inzetten. Teia is een van de vaste ecologische partners van Nest.

Harmen Verboom ecoloog - Teia

Ons team bestaat uit experts op het gebied van natuurinclusief bouwen, duurzame gebiedsontwikkeling en biodiversiteit. Wij werken samen met verschillende partners om ervoor te zorgen dat onze adviezen en oplossingen praktisch en concreet zijn.

Een greep uit de (landschaps) architecten waar we mee samenwerken:

Missie

De natuur zetten we in als oplossing om de gebouwde omgeving groener, gezonder en klimaatbestendig te maken.

Een beter leefklimaat en meer biodiversiteit in de gebouwde omgeving realiseren.

Nest Natuurinclusief vogel

vacatures

Kom je ons team versterken?

We zijn altijd op zoek naar gedreven vogels die mee willen werken om natuurinclusief bouwen in alle projecten concreet en praktisch te maken.

persoonlijk contact

Nieuwsgierig?

Kun je wel een vogel met een bouwhelm gebruiken? Met Nest Natuurinclusief maken we een duurzame impact op de leefomgeving van mensen en dieren. Neem contact met ons op voor meer informatie over hoe wij je kunnen helpen bij een natuurinclusief bouw- of gebiedsontwikkelingsproject.

Natuurinclusief ontwikkelen en ontwerpen gemakkelijk gemaakt. Zo wordt de natuur onderdeel van iedere bouwopgave.

Meer weten over wat je kunt doen om natuurinclusief te ontwikkelen? Download het stappenplan en de checklist.

Meer weten?

Onze naam is veranderd van Nest architect voor de dieren naar Nest Natuurinclusief

Contact

Het Industriegebouw
Goudsesingel 102
3011KD Rotterdam

Kennismaken of een vraag stellen?

Wil je meer weten over natuurinclusief ontwikkelen of advies voor een project? Neem contact op!

Nest Natuurinclusief bouwen en gebiedsontwikkeling favicon

Gratis stappenplan en checklist
natuurinclusief ontwikkelen

Wil je weten welke stappen je kunt nemen om natuurinclusief te ontwikkelen? Vul je naam en emailadres in en download het gratis stappenplan en de checklists.