Nest Natuurinclusief team foto 2023

Het team van Nest Natuurinclusief

Ons team bestaat uit allerlei vogels met een bouwhelm: experts die allemaal willen bijdragen aan biodiversiteit en het vergroenen van de gebouwde omgeving.

Maar: wie zijn de mensen van Nest? En waarom doen ze wat ze doen? Neem een kijkje in onze Nestkast!

even kennismaken..

Welkom in onze Nestkast!​​

Het team van Nest bestaat uit experts die allemaal willen bijdragen aan biodiversiteit en het vergroenen van de gebouwde omgeving. Dat doen ze vanuit een achtergrond als ecoloog, bioloog en expert in de gebiedsontwikkeling. Deze combinatie – samen met onze ervaring in natuurinclusieve projecten – maakt ons vrij uniek, al zeggen we het zelf 😉.

Als je ons om advies vraagt, delen we onze kennis graag met jou. Maar we houden niet zo van theoretisch en abstract: we maken het juist graag heel concreet en inspirerend. Zodat jij onze kennis in de praktijk (én in de natuur) kunt brengen. Want dat is waar we het uiteindelijk allemaal voor doen!

Ingrid Sloots - Nest Natuurinclusief bouwen en ontwerpen

Ingrid Sloots

Ambassadeur Natuurinclusief Bouwen | Oprichter Nest

Ingrid maakt concreet hoe een project natuurinclusief kan worden. Ze koppelt graag feiten en data aan creativiteit en ontwerpen om tot passende oplossingen met maximale impact op de leefomgeving te komen. Daarbij worden koppelkansen met klimaatadaptatie en een verbeterde leefomgeving voor mens en dier centraal gesteld. Ingrid is de oprichter en directeur van Nest Natuurinclusief.

Tim Tabak

Tim Tabak

Natuurinclusief Adviseur Projecten en Gebiedsontwikkeling

Tim heeft brede ervaring met duurzame thema’s binnen gemeentes. Als natuurinclusief adviseur zorgt hij dat de ambities van een project concreet worden gemaakt en uitgevoerd worden. Naast zijn werk volgde hij een opleiding tot ecologisch tuinontwerper en is hij graag in de natuur te vinden.

Willemijn Koppelaars

(Stads)Ecoloog en beleidsadviseur

Willemijn werkt vanuit Nest bij de Gemeente Utrecht als Stadsecoloog en Beleidsmedewerker Groen in het team bij de ontwikkelorganisatie Ruimte. Hier draagt ze bij aan beleidsontwikkeling en advisering binnen projecten en gebiedsteams om te zorgen dat het belang van groen, natuur en biodiversiteit integraal meegenomen wordt.

Daan Posthouwer foto - Nest Natuurinclusief

Daan Posthouwer

Ecologisch adviseur

Daan is afgestudeerd als bioloog en heeft eerder bij Dura Vermeer gewerkt. Bij Nest adviseert hij als ecologisch expert bij bouwprojecten en gebiedsontwikkelingen. In samenwerking met Naturalis onderzoekt hij daarnaast het thema ‘basiskwaliteit natuur’ in stedelijk gebied om te komen tot een helder kader om de kwaliteit van natuur beter meetbaar te maken in ruimtelijke opgaven.

Stef de Horde Nest Natuurinclusi

Stef de Horde

Landschapsarchitectuur, biodiversiteit en design

Met een studie Landscape architecture, een minor Biodiversiteit en veel affiniteit met vormgeving en web development is Stef een enorme aanwinst in het team van Nest waar hij zorgdraagt voor de visualisatie van onze adviezen, web design en social media.

Eleni Theodoridou

GIS en DEO-data expert

Eleni werkt de mogelijkheden van digitale kaarten uit om het proces van natuurinclusief ontwikkelen en bouwen te ondersteunen en te versnellen.

Irma Dekker - ecoloog

Irma Dekker

Ecoloog en Natuurinclusief adviseur

Irma deelt haar ecologische kennis, voert locatie-analyses uit en geeft advies op het gebied van natuurinclusief ontwerpen. Ze was eerder werkzaam bij Gemeente Rotterdam als ecologisch adviseur voor bureau Stadsontwikkeling en adviseur ecologie en milieu bij Rho.

Sieb Gutker de Geus

bioloog & ecologisch onderzoeker

Sieb heeft een specialisatie op het gebied van soortenkennis en relaties tussen organismen en hun leefgebied. Niet alleen de natuur is altijd opzoek naar een balans. Ook in het werkveld vindt hij dit van groot belang. Zijn communicatieve vaardigheden dragen bij aan deze balans en zorgen ervoor dat processen in het werkveld secuur verlopen.

Nest Natuurinclusief vogel

vacatures

Kom je ons team versterken?

We zijn altijd op zoek naar gedreven vogels die mee willen werken om natuurinclusief bouwen in alle projecten concreet en praktisch te maken.

persoonlijk contact

Nieuwsgierig?

Kun je wel een vogel met een bouwhelm gebruiken? Met Nest Natuurinclusief maken we een duurzame impact op de leefomgeving van mensen en dieren. Neem contact met ons op voor meer informatie over hoe wij je kunnen helpen bij een natuurinclusief beleid en bij bouw- of gebiedsontwikkelingsprojecten.

Natuurinclusief ontwikkelen en ontwerpen gemakkelijk gemaakt. Zo wordt de natuur onderdeel van iedere bouwopgave.

Meer weten over wat je kunt doen om natuurinclusief te ontwikkelen? Download het stappenplan en de checklist.

Meer weten?

Onze naam is veranderd van Nest architect voor de dieren naar Nest Natuurinclusief

Contact

Het Industriegebouw
Goudsesingel 102
3011KD Rotterdam

Kennismaken of een vraag stellen?

Wil je meer weten over natuurinclusief ontwikkelen of advies voor een project? Neem contact op!

Nest Natuurinclusief bouwen en gebiedsontwikkeling favicon

Gratis stappenplan en checklist
natuurinclusief ontwikkelen

Wil je weten welke stappen je kunt nemen om natuurinclusief te ontwikkelen? Vul je naam en emailadres in en download het gratis stappenplan en de checklists.